Kapitel 1 Han och jag
— Dianna kom nu annars kommer vi förset till skolan skrek Eldna.

— Ja ja sa jag tillbaka. Även om jag och Eldna är tvillgar så är vi varandras motsatser. Eldna är ljus hårig, frettnig, har håll i öronen och har lätt att skaffa vänner. Jag är brun hårig, har också håll i öronen men bara i ett öra. Mitt väster öra är skadat efter en olycka jag var ute och cyklade med min bästa vän Vanna men plösligit kommer en stor hund springande i mott oss och kastar sej mott

mej jag var tvungen att kasta mej åt sidan och där lågg en sten som skar mitt vänster öra så att mitt örhänget liggsom sakta gled ur örat neråt. Jag har också jätte svårt att skaffa vänner.

— Dianna nu kommer du annnas kommer vi försent skrek Eldna igen. 7 minuter senare satt jag på min stol i mitt klassrum och tittade på min lärare Vannessa som just brättade att vi skulle få ny klasskamrat.

— Är det en tjej eller en kille? sa Vanna.

— Det är en kille som kommer från Halmstad svarade Vanessa.

— Vad heter han? frågade Lina.

— Han heter Erik och han är 12 år gammal svarade Vanesssa och viftade åt någon som stod utanför dörrren som öppnades och en brun hårig kille kom in han stannade vid Vanesssa och tittade ut över klassen.

På rasten kom Erik fram till mej och Vanja

— Hej sa han.

— Hej sa jag.

— Är det du som är Dianna och då måste de här vara Vanna?

— Det stämmer sa Vanna. 1 ocken halv timme satt jag på min säng.

jag kunde inte sluta täcka på Erik hur kunde han veta mitt namn

och varför pirrade det i min mage när han var i närheten. Jag dästemde mej för att jag skulle för att fråga honom plössligit pliggade det till i min modil det var ett sms från Vanna jag läste det.

Jag tror att Erik är kär i dej😘 häsligar V.

Ståg det. Nästa dag frågade jag om Erik följa med mej hem efter skolan

— Ja tack sa han. Plösigit stod Jenny och hennes Meg over tjejer Zera och Wiemdla som går i min paralel klass backom mej.

— Kommer du och din så kallade vän att komma på tyuppyr konserten i skolans gympa sall som vi Trhere glihis ska vara med i den måste alla i skolan se den frågade Jenny fåg fram modli tittade på displäjen.

— Ja om det är tvugedt att hela skolan ska se den så måste jag med se de………… jag han inte avslutad min menlig innan Zera skrek till.

— Vad är det Zera sa Jenny

— Jag fick ett svar på mitt sms till Jackod ni vet den jag frågade om han vill träffas hemma hos mej vet ni vad han svarade.

— Nej sa Jenny.

Slut på Kapitel 1.

Kapitel 2.

Han svarade Järna min söta och jätte fina min flickvän sa Zera.

Jag gick där ifrån och jag såg Erik en dit där ifrån och gick dit.

—Hej sa han.

— Hej sa jag och log i mått honom som log tillbaka.

— Den här vill jag att du ska ha för att I morgon kommer du de höva det här armdandet sa han. Och hällde fram ett armband med Guld och Sliver pärlor mott mej

— Varför de höver jag den imorgon frågade jag.

— Det får du komma på sjlälv sa han.

Nästa dag såg jag att Zera inte ståg med Jenny och Winemdla dom ståg med Nattakiene och pratade när Zera kom nära dom sa dom så högt att jag hörde det

— Zera Hellenson bort från meg over tjernena dom som är med är Nattakiene Ylarson Jenny Ullvargård och Wiemdla Dahlin SMALIE sen skrattade dom något på Nattakinenes modil.

Jag gick fram till dom och frågade.

— Varför står Zera inte med er frågade jag

— För 2 saker 1 För att hon inte är ihop med någon och för det andra hon har inget spesielt namn.

— mem det har väl inte du heller Jenny sa jag

— Nej men jag ska dyta till Vanjna. Efter skolan såg jag Jenny,Nattakiene och Wiemdla gå armgråg med varandra och låten Waht Go me and you på hög volym spelades ur en modil någon stdans i från dom Nästa morgon väckte min mamma Miranda mej och Eldna med morgontidningen.

— Titta på de här sa hon och visade första sidan på tinigen

EN KILLE SÄGER SANNIGEN OM SEJ SJÄLV.

Läste jag.

Sen på skolan pratade alla om det som hade stodt i tingnien Jenny, Wiemdla och Nattakiene kom gående över skolgården dom pratade om vad dom skulle ha på sej på typpur konserten

Slut på kapitel 2

kapitel 3

— Jag tänker ha på mej en T—shihrt som det står

Do MEG APP TO ME AND YOU på med guld bokstäver sa Jenny

— Jätte bra val vi kommer att ta hem det här i år igen sa Wiemdla

—Ja särkilt som Jenny kommer glittra du och jag Wiemdla kan dåde glitrid nakelak och örhängen sa Nattakine

— Vilka är vi VI ÄR Jenny Ulvgård Nattakine Ylvarson och Wiemdla Dalin skrek alla tre samtidigt.

Nästa dag fick jag veta att det var Erik som var killen som hade sagt sanigen om sej själv det var Hanna i min klass som sa det. Då kommer Jenny gåade över skolgården hon såg arg ut när hon pratade i sin mobil

— VADFAN menar du att han inte har sagt ett ord jag vill att han ornar pengarna innan jag ska ge dom till permierminsten förståt bra hoppas att han gör det Hej då

— Jenny,Nattakine och Wiemdla det är dags nu skrek någon längre bort på skolgården det var rektorn.

— Kom nu tjejer sa Jenny nu ska vi ta dom med storm.

Efter 15 minuter satt hela skolans Gymmpasal och så bråg det igång Bidrag nummer 1 Gow Sey Mechg Wlals To Over NAW plats på sen för Jenny,Nattakine och Wiedma sen kom Wiemdla in på sen och tog mikrofonen

— Jag och mina vänner vill gärna att Dainna och hennes kompis Vanja kommer upp sen för att ta i mott ett brev från en mycket specel person sa hon och jag och Vanja gick upp senen och tog i mott brevet och sen tog vi upp ett brev sen läste jag:

Hej Dainna och Vanja jag är ledsen om ni läser detta men sangen måste fram möt mej vid den gamla brunen vid skogen i kväll 06:34

Till min äskade Dianna och hennes Bästa Finnnades Vän dej Vajna för evigt mina vänner. Med vänliga Häsligar E.

p:s ta med er en ryggsäck med saker för några nätter i skogen och Dianna armdadet.

— E vad kan det stå för sa jag

— vad tror du sa Vanna

— Erik sa vi båda på samma gång.

Klockan 6 på kvällen stog jag och Vanna vid den gamla brunnen och väntade på honom och snart kom han.

— Hej har ni med er ryggsäckar och armdadet? frågade han.

— ja men varför vi ta med oss just dom sakerna frågade Vanna.

Titta på de här jag ska vissa och lyssna på det jag har berätta så för— står sa han ge mej din hand med ardandet Dianna jag räckte honom handen han tog i mott den han la sina pekfingrerar på två av pärlors somvar lite större en dom andra och viskade fram några ord som jag inte fattade ett dugg av

— Hon har det som man måste ha snälla kom fram qwipel Sqitel plösigit ståg några andra personer backom Erik en tjej med långt ljust hår och ett ligga dant ardand som jag gick fram mått mej

— Välkommna mitt namn är Pivina och Erik är min bror.

En kvinna med en fågel på sin arm gick fram och lägger en arm på Eriks akesel.

— Bra gjort min son sa hon

Slut på kapitel 3

kapitel 4 Tack mamma sa Erik har jag klarat provet om att bli ryttare på Kimsa

Ja då hämta henne och Tyrina och Hamma till våra gäster du vet vad du ska med dom sa kvinnan

Ja sa Erik och sprang i väg efter en stund kom han till backa och då ledde han tre hästar alla tre hade träns och sadel på sej en var kritt vitt en annan hade en varsin stor ring av brunt runt ögonen och den trejde var adels svart. Erik ledde fram den med dom stora ringarna mått Vanna

— Det här är Hamma hon ska du rida sa han sen ledde han fram den vitta till mej

— Jag har valt Tyrina till dej sa han och jag tog tyglna och såg på när Erik satt upp på den svarta hästen sen gjorde jag och Vanna samma sak sen började alla hästarna gå framåt snart kom vi fram till en sjö

— Dianna kom nu annars kommer vi förset till skolan skrek Eldna

— ja ja sa jag tillbaka. Även om jag och Eldna är tvillgar så är vi varandras motsatser Eldna är ljus hårig, frettnig, har håll i öronen och har lätt att skaffa vänner. Jag är brun hårig, har också håll i öronen men bara i ett öra Mitt väster öra är skadat efter en olycka jag var ute och cyklade med min bästa vän Vanna men plösligit kommer en stor hund springande i mott oss och kastar sej mott

mej jag var tvungen att kasta mej åt sidan och där lågg en sten som skar mitt vänster öra så att örhänget liggsom sakta gled ur örat neråt. Jag har också jätte svårt att skaffa vänner.

— Dianna nu kommer du annnas kommer vi försjent skrek Eldna igen. 7 minuter senare satt jag på min stol och tittade på min lärare Vannessa som just brättade att vi skulle få ny klasskamrat

— Är det en tjej eller en kille? sa Vanna

— Det är en kille som kommer från Halmstad svarade Vanessa

— Vad heter han? frågade Lina

— Han heter Erik och han är 12 år gammal svarade Vanesssa och viftade åt någon som stod utanför dörrren som öppnades och en brun hårig kille kom in han stannade vid Vanesssa och tittade ut över klassen.

På rasten kom Erik fram till mej och Vanna

— hej sa han

— hej sa jag

— är det du som är Dianna och då måste de här vara Vanna?

det stämmer sa Vanna. 1 ocken halv timme satt jag på min säng

jag kunde inte sluta täcka på Erik hur kunde han veta mitt namn

och varför pirrade det i min mage när han var i närheten. Jag dästemde mej för att jag skulle för att fråga honom plössligit pliggade det till i min modil det var ett sms från Vajna jag läste det

Jag tror att Erik är kär i dej😘 häsligar V

ståg det. Nästa dag frågade jag om Erik följa med mej hem efter skolan

— Ja tack sa han. Plösigit stod Jenny och hennes Meg over tjejer Zera och Wiemdla som går i min paralel klass backom mej

— Kommer du och din så kallade vän att komma på tyuppyr konserten i skolans gympa sall som vi Trhere glihis ska vara med i den måste alla i skolan se den frågade Jenny fåg fram modli tittade på displäjen.

— Ja om det är tvugedt att hela skolan ska se den så måste jag med se de………… jag han inte avslutad min menlig innan Zera skrek till

— Vad är det Zera sa Jenny

— Jag fick ett svar på mitt sms till Jackod ni vet den jag frågade om han vill träffas hemma hos mej vet ni vad han svarade.

— nej sa Jenny.

Slut på Kapitel 1

Kapitel 2

Han svarade Järna min söta och jätte fina min flickvän

Jag gick där ifrån och jag såg Erik en dit där ifrån och gick dit

—Hej sa han

— Hej sa jag och log i mått honom som log tillbaka

— Den här vill jag att du ska ha för att I morgon kommer du de höva det här armdandet sa han och hällde fram ett armband med Guld och Sliver pärlor mott mej

— Varför de höver jag den imorgon frågade jag

— Det får du komma på sjlälv sa han.

Nästa dag såg jag att Zera inte ståg med Jenny och Winemdla dom ståg med Nattakiene och pratade när Zera kom nära dom sa dom så högt att jag hörde det

— Zera Hellenson bort från meg over tjernena dom som är med är Nattakiene Ylarson Jenny Ullvargård och Wiemdla Dahlin SMALIE sen skrattade dom något på Nattakinenes modil.

Jag gick fram till dom och frågade

— Varför står Zera inte med er frågade jag

— För 2 saker 1 För att hon inte är ihop med någon och för det andra hon har inget spesielt namn.

— mem det har väl inte du heller Jenny sa jag

— Nej men jag ska dyta till Vanjna efter skolan såg jag Jenny,Nattakiene och Wiemdla gå armgråg med varandra och låten Waht Go me and you på hög volym spelades ur en modil någon stdans i från dom Nästa morgon väckte min mamma Miranda mej och Eldna med morgontidningen

— Titta på de här sa hon och visade första sidan på tinigen

EN KILLE SÄGER SANNIGEN OM SEJ SJÄLV,

Läste jag.

Sen på skolan pratade alla om det som hade stodt i tingnien Jenny, Wiemdla och Nattakiene kom gående över skolgården dom pratade om vad dom skulle ha på sej på typpur konserten

Slut på kapitel 2

kapitel 3

— Jag tänker ha på mej en T—shihrt som det står

Do MEG APP TO ME AND YOU på med guld bokstäver sa Jenny

— Jätte bra val vi kommer att ta hem det här i år igen sa Wiemdla

—Ja särkilt som Jenny kommer glittra du och jag Wiemdla kan dåde glitrid nakelak och örhängen sa Nattakine

— Vilka är vi VI ÄR Jenny Ulvgård Nattakine Ylvarson och Wiemdla Dalin skrek alla tre samtidigt.

Nästa dag fick jag veta att det var Erik som var killen som hade sagt sanigen om sej själv Jenny såg arg ut och hon pratade i sin mobil

— VADFAN menar du att han inte har sagt ett ord jag vill att han ornar pengarna innan jag ska ge dom till permierminsten förståt bra hoppas att han gör det Hej då

— Jenny,Nattakine och Wiemdla det är dags nu skrek någon längre bort på skolgården det var rektorn.

— Kom nu tjejer sa Jenny nu ska vi ta dom med storm.

Efter 15 minuter satt hela skolans Gymmpasal och så bråg det igång Bidrag nummer 1 Gow Sey Mechg Wlals To Over NAW plats på sen för Jenny,Nattakine och Wiedma sen kom Wiemdla in på sen och tog mikrofonen

— Jag och mina vänner vill gärna att Daianna och hennes kompis Vanna kommer upp sen för att ta i mott ett brev från en mycket specel person sa hon och jag och Vanna gick upp senen och tog i mott brevet och sen tog vi upp ett brev sen läste jag:

Hej Dainna och Vanna jag är ledsen om ni läser detta men sangen måste fram möt mej vid den gamla brunen vid skogen i kväll 06:34

Till min äskade Dianna och hennes Bästa Finnnades Vän dej Vanna för evigt mina vänner. Med vänliga Häsligar E.

p:s ta med er en ryggsäck med saker för några nätter i skogen och Dianna armdadet.

— E vad kan det stå för sa jag

— vad tror du sa Vanna

— Erik sa vi båda på samma gång.

Klockan 6 på kvällen stog jag och Vanna vid den gamla brunnen och väntade på honom och snart kom han.

— Hej har ni med er ryggsäckar och armdadet? frågade han.

— ja men varför vi ta med oss just dom sakerna frågade Vanna.

Titta på de här jag ska vissa och lyssna på det jag har berätta så för— står sa han ge mej din hand med ardandet Dianna jag räckte honom handen han tog i mott den han la sina pekfingrerar på två av pärlors somvar lite större en dom andra och viskade fram några ord som jag inte fattade ett dugg av

— Hon har det som man måste ha snälla kom fram qwipel Sqitel plösigit ståg några andra personer backom Erik en tjej med långt ljust hår och ett ligga dant ardand som jag gick fram mått mej

— Välkommna mitt namn är Pivina och Erik är min bror.

En kvinna med en fågel på sin arm gick fram och lägger en arm på Eriks akesel.

— Bra gjort min son sa hon

Slut på kapitel 3

kapitel 4 Tack mamma sa Erik har jag klarat provet om att bli ryttare på Kimsa

Ja då hämta henne och Tyrina och Hamma till våra gäster du vet vad du ska med dom sa kvinnan

Ja sa Erik och sprang i väg efter en stund kom han till backa och då ledde han tre hästar alla tre hade träns och sadel på sej en var kritt vitt en annan hade en varsin stor ring av brunt runt ögonen och den trejde var adels svart. Erik ledde fram den med dom stora ringarna mått Vanna

— Det här är Hamma hon ska du rida sa han sen ledde han fram den vitta till mej

— Jag har valt Tyrina till dej sa han och jag tog tyglna och såg på när Erik satt upp på den svarta hästen sen gjorde jag och Vanna samma sak sen började alla hästarna gå framåt snart kom vi fram till en sjö men plösligit kom tre svarta hästar sprigades och stannade backom oss vi vände oss om och på dom tre svarta hästarna satt Jenny, Nattakine och Wiedma.

— Så det här ni är sa Jenny

— Ja men varför sa du det frågade jag

— För att jag har planer för er tre sa Jenny Tjejer ni vet vad ni ska göra

hennes vänner nickade och omringade oss Wiemdla slungade ut en stav som slåg Erik ur sadeln på sin häst han landade på marken.

— Ta hans armdand så lever dom inte länge till sa Jenny till dom.

Men pressis när Wiemdla skulle ta armdadet stoppade Vanna dom så att domalla tre var tvungna att rida bort.

— Ni ska få skrek Jenny till oss.

När dom alla tre var borta slängde jag mej när vid Eriks kropp.

— Nej du får inte dö skrek jag och tog hans huvud i mina händer men plösinigt slog han upp ögonen och log i mått mej

— Nu rider vi hem sa han och log

Slut på Han och jag

Av Ella Wester 5c