På bilden ser jag en tjej som går igenom en röd dörr medans hon håller i en röd krita som har samma färg som dörren. Tjejen ser ut att vara i 9 årsåldern. Hon har på sig gråa shorts och en vit kortärmad tröja. Hon har ganska kort och svart hår.

Dörren som tjejen kommer ut ifrån sitter fast påsett träd. Så hon går alltså ut från ett stort ihåligt träd. Inne i träder så ser man ett hemtrevligt rum med ljus som kommer ut därifrån.

Tjejen kollar ut i en skog med väldigt stora träd. Det rinner vatten i en stor bäck eller en liten å. Vattnet ser ut att rinna lugnt och inte så snabbt. Det ligger gråa stenar i vattnet på vissa ställen. Bäcken eller ån ser lite ut som att vara grävd. Längre bort så ser man en någonting som ser ut som att vara en bro som går över vattnet. Så bäcken eller ån är förmodligen ganska djup.

Skogen är väldigt grön och det hänger blå lyktor  från träden. Alla lyktor har sin egna design och är därför olika. Det hänger också ljusslingor från träden som lyser gult. Det flyger också nånting som ser ut som eldflugor i luften men dom liknar lampor från ljusslingorna.

/Olivia och Melker