Charlie Fick 3 nya bästisar förra veckan Max, Tindra och Thomas,  men i måndags flyttade en ny kille till vår by och i tisdags blev mina

3 alldra bästa vänner blev bästis med Geo och då var vi 4st. Men sen i torsdags försvan allas drakar men inte min och nu tror alla att jag har tagit dom och nu får jag inte vara med dom längre, bara för dom tror att det var jag men det var inte jag. Så nu har jag bestämt mig att jag ska hitta drakarna ensam för att jag ska få vara med dom.

Jag såg en konstig dörr i brevlådan den var typ grön brun aktig. Så jag packade mina saker som jag behövde ta med mig men det viktigaste var min drake som är i min pinne. Pinnen är så jag kastar upp den i luften och när det är i luften säger jag vad den ska bli för något. När jag har packat mina saker så gick jag och öppnade dörren. Jag kom in i ett rum det var också gråbrunt som byn. Jag såg en röd dörr, jag tog upp väskan och pinnen och öppnade den röda dörren. Jag kom ut i den vackraste skogen någon sin den vara så färgglad, jag undrade vem som gjort det så fint och hängt upp alla lyktor men jag hade inte tid för att njuta. Jag följde ån tills jag kom till en kylt där det stog fixa en luftbalong och flyg upp, så jag kastade pinnen och sa luftbalong och flög upp. Där såg jag att det var draknappare som tog alla drakar. Så jag skyndade at suga in alla drakar in i min pinne. Jag flög ner med balkongen men när jag kom till där den långa ån va, var den borta jag viste inte hur jag ska ta mig hem,